Enää yksi päivä aikaa saada kaikki laitettua valmiiksi lauantaita varten ja miljoonasti tekemistä. Oon yrittänyt listata ja jaotella asioita, että tuntuis selkeämmältä ja näin ollen helpommalta toteuttaa, mut silti tuntuu, että kaikki hajoaa käsiin (vähän samaan tapaan kuin taikina, josta piti tehdä keksejä mutta sattuneesta syystä keksit vähän jäivät).

Haluisin jo, että työt alkais. Haluisin rahaa. Sitä paitsi epäilyttää, onko mulle oikeasti niitä töitä sittenkään, kun tää on ollut tällaista ihmeellistä säätämistä. Mulla on joku ikärajapassitesti joskus ja kassakoulutus joskus muulloin ja ilmeisesti sen jälkeen alkaa tulla niitä vuoroja. Kaikenlaista.

Toisaalta taas haluisin nauttia kesästä ilman sen suurempia esteitä tai velvollisuuksia. Olis niin kiva päästä rannalle (esittelemään julkisesti irvokkaita ja hyllyviä läskiosia) ja tekemään retkiä, vaikka Suomenlinnaan tai Korkeasaareen. Ei se retkikohde olis pääasia kuitenkaan, vaan se, että viettäis ihanaa kesäpäivää kivojen ihmisten kanssa kerrankin jossakin muualla kuin niissä samoissa paikoissa, missä aina on. Sit Ateneumissa haluisin käydä, ja Myötätuulirockhan on myös aika pian, olisko peräti viikon kuluttua?

Jep, mulla on taas tämä vaihe meneillään, kun odotan kaikenlaista tulevaa, kun nyt ei varsinaisesti tapahdu mitään. Tai siis ei ollenkaan tapahdu mitään.