Tuntuu että tasapainoilisin just siinä alkavan flunssan ja terveyden rajoilla. Väsyttää, päätä vähän särkee, yksinkertaisesti ihan voimaton olo. Kenties pitäis alkaa syödä taas jotain vitamiineja. En halua olla koko talvea puolikuntoinen, niin kuin viime vuonna.

Oon keksinyt uuden ruoan. Tai ei nyt voi sanoa ihan niinkään. Ehkä uuden ainesosan tai raaka-aineen. Pöh, en tiedä, ihan sama, ei tää oo mikään kokkausblogi. Mutta kuitenkin: fetajuusto. Sitä voi laittaa kaikkeen! Ja se on hyvää! Muut söi yksi päivä perunamuussia ja jotain makkaramössöä, ja on vähän ankeeta syödä pelkkää perunamuussia, joten laitoin sinne fetajuustokuutioita. Hyvää! (Ai miten niin oon laiska laittamaan ruokaa? Myönnetään, keksin kaikenlaisia yhdistelmiä, kun ei oo intoa ruveta kokkailemaan jotain omia soijakastikkeita.) Sit kokeilin laittaa fetajuustoa peston lisäksi makaroniin. Hyvää! Oon jo suunnitellut kaikenlaisia fetajuustomunakkaita ja ties mitä, pitää ehkä joskus kokeilla. Pinaatti-fetajuustopiirakka on tosi hyvää, ehkä sitä pinaatti-fetayhdistelmää vois soveltaa muuhunkin. Kenties pinaatti-fetajuustomunakas? Pinaatti-fetajuustotortilloita? Fetajuusto pinaattikeitossa saattais mennä liian pitkälle... Mut soveltaminen on hauskaa (ja usein pakon sanelemaa).