Ääk koeviikko ääk. Ei tule mitään. En saa tehtyä mitään mitä pitäisi. :D Take it easy baby take it as it comes... tai jotain. Oon niin hyvällä tuulella, etten jaksa stressata kokeista. On tässä vähän kaikkea muuta puuhaa, hihihihi. Hihihi. Hihi.

Tänään on pakko osata käyttäytyä. Oon menossa kaverille iltaa istumaan tai jotain vastaavaa, en tiedä ihan tarkkaan edes mitä on suunnitelmissa, mutta kuitenkin, ja sinne tulee muitakin ihmisiä, tai niin ainakin olin ymmärtävinäni. Niin että pitäisi yrittää olla ihmisiksi. Välillä se on vaikeaa. Ainakin kun on tällainen ylipirteä ja ylienerginen fiilis. Hihei.

JUHLIA! Pidän juhlista. Ja tiedossa on... no, ainakin päättäjäiset. Ja sukulaisten ylioppilas- ja rippijuhlia, blöää, niistä en tykkää. Ehkä on muitakin juhlia. (Parempi olisi ollakin. Sanonpahan vain. Haluan juhlat.)

Viuhvauh. En kyllä millään pysty teeskentelemään normaalia ja rauhallista ihmistä. Ei se mitään. Välillä on tällaista. Niin kauan kuin en ala tanssimaan ja/tai laulamaan, kaikki on ihan hyvin. Sen jälkeen voisi ruveta jo pelottamaan.