Haluun mennä katsomaan sitä uutta Fame-leffaa. Varmaan ihan paska, mut tykkään siitä Irene Caran Fame-biisistä, kun joskus se oli tanssissa yhdessä koreografiassa musiikkina ja se oli kivaa ja tykkään tosi paljon tanssista. Katsoin tässä yksi päivä taas Flashdancenkin, siitäkin tykkään (aika pitkälle tanssin ja musiikin takia).

Tänään oli hammaslääkäri. Irrottivat viisaudenhampaan. Ei siinä mitään, kun olin tokkurassa niistä rauhoittavista. Ilman niitä oisin ollut ihan paniikissa. Tai siis nytkin hermostutti ja pelotti ja kaikkea, mutta aivot oli sellaista mössöä. Pää täynnä mössöä, head full of pudding, ahahaha. Heti kun pääsin kotiin sammuin mutsin sängylle, kun en jaksanut enää pidemmälle mönkiä ja nukuin joku neljä tuntia tosi levottomasti. En ollut ihan unessa, mutta silti näin jotain unia, ja taisin puhua ääneen, kun multa unessa joku kysyi jotain. Oli vähän kummallista. Ja nyt on sitten typerä tyhjä kohta suussa. Inhottavan tuntuista hyäääggh. Kaiken kruunaa se, että ehei, ei tässä ollut tarpeeksi: pitäähän toki ne kolme muutakin viisaudenhammasta kiskoa irti. Jumalauta. Miksi. MIKSI.

Pelottaa vähän jos huomenna ajan Helsinkiin. Kun siellä on paljon autoja ja liikennemerkkejä ja kaistoja ja kaikkia. Oon vähän hidas ja siellä ehkä pitäis olla vähän nopeampi. Oon tottunut ajelemaan täälla suhteellisen pikkuisessa kaupungissa, missä oppii aika helposti kaikki risteykset ulkoa eikä tarvitse mennä kuin tottumuksen mukaan (tiedän, juuri niinhän ei saisi ajaa, aina voi olla kaikkea yllättävää blaablaalalalbaa). Silti haluun ajaa siellä, mut pelottavaa! Toisaalta joskus kuitenkin varmasti päädyn sinne ajamaan, ehkä on parempi kokeilla tälleen että faija on siinä vieressä kertomassa mitä teen koko ajan.