En oo oikein tänään(kään) saanut mitään aikaan. Yrittänyt kyllä lukea, mut en vaan pysty keskittymään niin, että siitä lukemisesta olis jotain hyötyä. Ankeeta on. Tossa äskenkin makasin varmaan tunnin sängyssä ja tuijotin kattoon ja en ajatellut juuri mitään. Kaikenlaista kyllä tuli mieleen, mutta nekin oli sellaisia ohimeneviä ajtuksia, joissa ei ollut päätä eikä häntää.

Ajattelin jokunen päivä sitten vähän aikaa, et olisin varmaan ikionnellinen, jos se eräs joku sanois: "Oot ihana Iida, mennään naimisiin ja/tai harrastamaan paljon seksiä." En mä kuitenkaan olis... Olisihan se varmasti nykyistä tilannetta parempi, mut ei se mua onnelliseksi tekis.

Tähän väliin vois olla hyvä täsmentää, että ei se eräs joku niin sanois kuitenkaan, tiedän et ei siitä ikinä tulis mitään. En oikein tiedä mitä me ollaan, kavereita kai, ainakin näennäisesti. Yhteisiä tuttuja, nähdään aika usein. Mut en oo ikinä, vajaassa vuodessa mitä ollaan tunnettu, päässyt perille, mitä mieltä se oikein on minusta. Veikkaan, että pitää mua lähinnä ärsyttävänä vikisijänä älykkyysosamäärällä 35 varustettuna. Kieltämättä joskus oon noita kaikkia (kukapa ei), mut ainakin haluisin uskoa olevani joskus jotain muutakin.

Siitä päivästä tulee sitten tosi kiva, kun se eräs joku löytää jonkun toisen, jonka kanssa se tahtoo mennä naimisiin ja/tai harrastaa paljon seksiä. Ajatuskin raastaa aivoja, etenkin kun oon jo kerran kokenut tän sisäisen kuoleman autuuden eri ihmisten kanssa ihan eri aikana. Eri ihmisenäkin ehkä. Mut joka tapauksessa. En tiedä miten selviän. Vaikka tiedän, että se eräs joku ei ikinä kiinnostuis minusta, niin en vaan pysty jättämään tätä taakseni ja jatkamaan eteenpäin. En edes halua miettiä, kuinka kauan siitä edellisestä yli pääseminen kesti. Kauan joka tapauksessa. Lopullisesti sen erään toisen ihmisen ajatteleminen loppui kai, kun tutustuin tähän erääseen johonkuhun, josta nyt on puhe, ja huomasin et ei vitsi, vaikuttaapa kivalta sälliltä. Tää tällainen raatelee. Todella.

Melkoista itsesäälitilitystä, mut nyt musta ei oo muuhunkaan. Oon kyllä yrittänyt ryhdistäytyä. Tulokset ovat olleet huonot.