Kuvattiin tänään mun kuvisdiplomia varten: täysi fiasko. Koko homma kusi. Perkele. En tiedä yhtään, mitä siitä materiaalista saan aikaan, jos saan yhtikäs mitään. Näköjään yhteistyö ystävien kanssa ei aina onnistu. Sanon tän nyt kaikella rakkaudella, mutta vittusaatanaperkele, en jaksa todellakaan kuunnella sellaista äänekästä kiukuttelua. Tiedän, että se kuuluu erään kaverin luonteeseen, se on vähän sellainen vaikea ja kovaääninen ja sellainen. Kuitenkaan tän asian tietäminen ja tiedostaminen ei auta yhtään. Tää on ihan mukava ihminen pienellä, kolmen tai neljän hengen porukalla, mutta siitä enemmän ihmisiä niin ei. Eeeei niin millään. Ei todellakaan. En tiedä, miksi sillä isolla porukalla on sellainen vaikutus, mutta voi jumalauta nyt sentään.

Muutenkin ollut huono päivä. Huono viikko itse asiassa. Huonoa huonoa huonoa pitkälle. Oon taas väsynyt, ei oo energiaa mihinkään, sikäli kun jaksais kiinnostua tai innostua jostain edes. Pitäis ehkä käydä talviunille, mennä nukkumaan ja herätä siinä maalis-huhtikuun taitteessa. Tai ehkä sittenkin toukokuussa, tai sanotaanko mukavasti vapuksi. Nukkuisin kirjoitukset ja mahdollisten jatko-opiskelupaikkojen hakuajat ohi. Sit heräisin kesäksi, oisin ulkona auringossa ja nauttisin, ja lokakuussa taas ryömisin johonkin koloon.

Onneksi on kuitenkin loma. Muutama päivä pois koulukuvioista ja kaikesta. Voi tosiaan nukkua ja kaikkea. Pitää vaan pari päivää enää kärvistellä koulussa. Sit viikonloppu. Tosin en oikein tiedä siitäkään, taas pitäis olla menossa ties minne enkä tiedä pitäiskö mennä sinne ties minne. Kaverin mummo kuoli just, ymmärrän kyllä juomishalut. Tietyssä mielessä äärettömän huono idea, mut ymmärrettävää kuitenkin. Ja sit on vielä toi rahapuoli, joka vähän mutkistaa viikonloppusuunnitelmia.