Väsyttääää. Yritän oppia huomiseen välikokeeseen näitä käsitteitä, mutta eeeeen jaaaaaaaaksa. Periaatteessa osaan selittää näistä kaikista jotain, mutta ei ihan taida joku kaksi lausetta riittää. 15 käsitettä, joista 5 kysytään, ei edes mitenkään mahdotonta, mutta veto on ihan lopussa.

Aika outoa sanoa että on veto lopussa. Eihän siinä ole mitään järkeä (missä sanonnoissa on?). Tulee mieleen sellainen lelu, mikä väännetään käyntiin ja sit se liikkuu vähän matkaa.

On muuten tosiaan kevät: sain taas laastaroida jalkojani talvitauon jälkeen. Korkkareiden käyttö on kivaa. Reilun viikon päästä on vappukin. Viime vapusta on... no, vuosi. Oon muuten aika säälittävä. Vuodessakaan en ole onnistunut unohtamaan juttuja joiden ajatteleminen mun olisi pitänyt lopettaa siinä 11 kuukautta sitten. Ja vanhojen päiväkirjamerkintöjen lukeminen ei auta unohtamisessa ollenkaan. Aivoleikkaus alkaa tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta.

Aivoleikkauksessa poistettais kaikki ikävät muistot. Kun niitä aina kuitenkin tulisi lisää, pitäisi käydä uudessa aivoleikkauksessa. Vois olla joku tarjous: Joka kymmenes aivoleikkaus ilmaiseksi, tai jotain vastaavaa. Sitten vaan vähän napsittaan kaikkia kivoja kohtia vaikka etuotsalohkoista pois, niin johan helpottais.