Sellainen sitten ilmeni. (Tästä on kai huomattava, etten voi valittaa, ettei mulla oo elämää, kun kutsuja vaan satelee.) Lauantaina olis yhdellä kaverilla viimeiset pippalot ennen muuttoa ja toisaalta taas oon sopinut lauantain baarireissusta vähän yhden jos toisenkin kanssa. Tai okei, ei tää nyt mikään hirveän kriisin paikka oo; baarista sovittiin ensin ja siinä on vielä sellainen näkökulma että piti lähteä viikonloppureissulle juhlistamaan synttäreitä, mutta kun ajokorttia ei kuulu (vieläkään... mrr), niin baariin korvaukseksi. Silti vähän harmittaa ne pippalot, viimeiset siellä kuitenkin, ja on kyllä siellä tultu istuttua useammatkin illat ja yöt.

On ollut hyvin vittuuntunutta. Viime aikojen pääasialliset tunteet ovat olleet turhautuminen, ärsyyntyminen, väsymys, epäkiinnostuneisuus kaikesta ja toki stressi. Hauska on ollut pakotie siitä, mutta minkä tahansalainen hauskakaan ei kelpaa. Hauskaa on

1) juominen ja syöminen, syöminen ja juominen, suklaa ja alkoholi
2) seurapelit :D (Alias on hauska, ja Trivial Pursuit myös, oikeassa seurassa)
3) telkkarin tuijottaminen (kooooooma)
4) (aiheettomasti) valittaminen, vinkuminen ja vikiseminen
5) kuntosaleilu (tosin se on enemmän vitutuksen purkamista)
6) vanhojen hauskojen letkautusten muistelu (ongelma!)
7) lukeminen (Mikko Rimminen saa mut aina nauramaan)

Mutta pääasiassa keskittynyt tuohon ykköseen ja seiskaan. Pussikaljaromaani, varmasti kymmenen parhaan kirjan joukossa. On vai? Joooo, luulen et on, näin pikaisen pohdinnan jälkeen. Ei ehkä ihan ensimmäisenä, mut kyllä se siellä jossain kohtaa on! En kyllä tiedä mikä se ykkönen mahtais ollakaan. Muita listan kirjailijoita olis varmaan ainakin Dostojevski, Zadie Smith, Tsehov, ehdottomasti Nabokov, öö mitähän vielä.

Okei en tiedä miks rupesin pohtimaan noita kirjailijoita. Tosin parhaat kirjat ikinä -listan voisin joskus tehdä... Mmmm, listoja. Mmmm, kirjoja.