Haaveilen kesästä. Tai oikeastaan korkkarienkäyttömahdollisuuksista. Vielä ei oikein uskalla uhmata kohtaloaan pistämällä korkkareita edes vaikka baariin. (Okei myönnetään: yritin kyllä. Hain postit avokkailla, vähän heikosti sujui.) Tosin lauantaina saatan kyllä hyvinkin laittaa korkkarit setäni 50-vuotispäiville... Oisin kaikkia sukulaisiani pidempi silloin! Hahaa, ne on nimittäin melkoisia tynkiä kaikki, miespuolisetkin. Enkä mä edes ole pitkä sanan varsinaisessa merkityksessä, metriseitkyt ja ehkä jotain siihen päälle. En tiedä mitenkä paljon päälle jos ollenkaan, viimeksi kun mut jokunen vuos sitten mitattiin, olin tasan se 170 cm, mut kaikki väittää kivenkovaan et kyl sä oot sen yli, oot sä pakostikin pidempi! Ooookay.

Viikonloppu viikonloppu, jahuu. Elämäni kohokohta, niin kuin jo totesinkin tuolla aiemmin :D

On tosi ristiriitaiset tuntemukset yhdestä ihmisestä. En oikein osaa edes selittää kaikkea, mutta joku siinä ihmisessä on jollain tavalla kiinnostavaa sitten. Aluksi kun tutustuin siihen, ajattelin just et se on aika kiinnostava, sit tutustuin siihen vähän paremmin ja ajattelin että se onkin ihan kummallinen, eikä välttämättä hyvällä tavalla kummallinen, mutta nyt, kun oon entistä paremmin siihen tutustunut, luulen että se vois sittenkin olla hyvin harvinaislaatuisen loistava ihminen. Tosin kaikissa on ne omat vikansa, mutta tän ihmisen vikoja en ole vielä keksinyt. Ehkä ne ilmenevät, kun tutustun siihen vieläkin paremmin. Tai siis pitäisi kai sanoa jos tutustun, se on enimmäkseen sellainen kaverinkaveri-tapaus, jota kyllä tapaan usein kaveriporukalla, joten se ei oo mun käsissä miten sitä näen. Tosin se kaveriporukka on enemmän tai vähemmän vakiintunut, joten uskallan väittää, että näen sitä tulevaisuudessa vähintäänkin samalla tavalla kuin tähänkin asti.

Yhh, järki sanoo, että tää on täysin epätervettä ja pitäis lopettaa tällainen ja keskittyä todelliseen normaalielämään. No, mun järki sanoo monia asioita, mut en vaan pysty aina toimimaan järjen mukaan, vaikka haluisinkin sitä hyvin kovasti. Hyvin, hyvin, hyvin kovasti.